Tarieven

De mindfulness training bij ons is gekoppeld aan onderzoeken van de Universiteit van Tilburg naar de effectiviteit en factoren die de effectiviteit be├»nvloeden. Hiervoor ontvangt u, indien u hieraan deelneemt, 10% korting krijgt op de cursusprijs. Informeer naar het onderzoek dat op het moment loopt bij uw aanmelding.

Tarieven Reguliere Training (inclusief gratis maandelijkse opfrisavonden):

- 321 Euro (incl. BTW indien u particulier betaalt--indien uw werkgever het bedrag vergoedt is deze prijs excl. 21% BTW) als u ook deelneemt aan het onderzoek

- 356 Euro (incl. BTW indien particulier, excl. BTW indien door werkgever vergoed), indien u niet aan het onderzoek deelneemt.

De prijs is inclusief materiaal (werkboek, USB met onze eigen audio oefeningen).

In iedere trainingsronde zijn er twee plaatsen voor mensen met een minimuminkomen, die de training mogen volgen voor de helft van de reguliere prijs (178 Euro).  Als tegenprestatie waarderen we het zeer als u wilt deelnemen aan het bovengenoemde onderzoek van Tilburg Universiteit.

vierhoek-oranje

Vergoeding werkgever of ziektekostenverzekeraar mindfulness training

1. Vraag uw werkgever of deze de cursuskosten wil vergoeden. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben er doorgaans ook een budget voor.

2. Vergoeding door ziektekostenverzekeraars is erg afhankelijk van de ziektenkostenverzekeraar. VGZ (en haar dochterondernemingen) is een van de weinige verzekeraars die de mindfulness training vergoeden vanuit aanvullende verzekering voor bestrijding van burnoutklachten, indien de trainer VMBN Categorie I geregistreerd staat; hier voldoet Ivan (de trainer) aan. Informeer dus bij uw ziektekostenverzekeraar voor vergoeding.