Tarieven

De mindfulness training bij ons is doorgaans gekoppeld aan onderzoek van de Universiteit van Tilburg naar de effectiviteit en factoren die de effectiviteit be├»nvloeden. Vanaf 2015 betreft het standaard (uiteraard vrijwillig) onderzoek voor- en na de training en een jaar later een aantal vragenlijsten invullen, over stemming, aandachtigheid, etc., hetgeen ca. 40 minuten in beslag neemt. Daarnaast is er een optioneel extra onderzoek waarvoor u, indien u hier aan deelneemt, 10% korting krijgt op de cursusprijs.

Dit extra onderzoek behelst vanaf september 2015 het meerdere malen per dag gedurende de eerste en de laatste week van de training een klein aantal vragen invullen (invultijd 1 min per keer) op uw mobieltje (of tablet) over de omstandigheden, uw stemming, en aandacht op dat moment. Als u hier meer informatie over wilt, klik hier

Tarieven Reguliere Training (inclusief gratis maandelijkse opfrisavonden):

- 289 Euro (incl. BTW indien u particulier betaalt--indien uw werkgever het bedrag vergoedt is deze prijs excl. 21% BTW) als u deelneemt aan het extra onderzoek

- 321 Euro (incl. BTW indien particulier, excl. BTW indien door werkgever vergoed), indien u niet aan het extra onderzoek deelneemt.

De prijs is inclusief materiaal (werkboek en twee CDs met oefeningen).

In iedere trainingsronde zijn er twee plaatsen voor mensen met een minimuminkomen, die de training mogen volgen voor de helft van de reguliere prijs (160 Euro).  Als tegenprestatie verwachten wij deelname aan het extra onderzoek (zie boven).

->  De prijs is inclusief materiaal (werkboek en twee CDs met oefeningen).

vierhoek-oranje

Vergoeding werkgever of ziektekostenverzekeraar mindfulness training

1. Vraag uw werkgever of deze de cursuskosten wil vergoeden. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben er doorgaans ook een budget voor.

2. Veel ziektenkostenverzekeraars vergoeden de mindfulness training doorgaans helaas (nog) niet op dit moment, enkele uitzonderingen daargelaten. Zo zijn er een paar ziektekostenverzekeraars, waaronder VGZ, die de training wel vergoeden (vanuit aanvullende verzekering) voor bestrijding van burnoutklachten indien de trainer VMBN Categorie I geregistreerd staat; hier voldoet Ivan (de trainer) aan. Informeer dus bij uw ziektekostenverzekeraar.